Er boligsalg i planene? Da er det spesielt en avgjørende faktor som kan påvirke hvordan salget kommer til å gå.

Det er ikke til å legge skjul på at det er viktig å finne en kunnskapsrik megler, men noe som kanskje ikke er like vanlig å tenke på er kjemien med eiendomsmegleren. God kjemi vil gjøre at det blir et godt samarbeid, noe som raskt kan påvirke salgssummen.

Flere verdivurderinger

For å finne den riktige megleren for deg, er første steg å få verdivurdering av flere eiendomsmeglere. Dette gjør at du får tatt en prat med hver av de aktuelle kandidatene, og her er det fort å finne ut hvem som er den riktige megleren for deg, eller hvem du skal utelukke. Finner du ikke den perfekte match med det første, er det ikke noe i veien for å ta kontakt med flere selskaper og lete videre. Det viktigste er at du får til en god kommunikasjon med eiendomsmegleren og føler deg trygg på at han eller hun vil få til et godt boligsalg.

Hent inn flere tilbud

Ved å kontakte flere meglerhus og meglere gir det deg mulighet til å sammenligne pristilbud og dermed kunne spare inn kostnader ved eiendomsmeglertjenester. Husk likevel at pris ikke skal være den avgjørende faktoren, selv om det selvsagt er en del av regnestykket. Får du bedre kjemi med en eiendomsmegler som ligger noen tusenlapper over vil det være verdt å gå for den hakke dyrere. Dette kan også gjenspeiles i salgssummen, og da vinner du på det i det lange løp.