Ta kontakt

Hvis du ikke finner svaret på ditt spørsmål på vår side, kan du kontakte oss gjennom skjemaet under. Hvis dine spørsmål gjelder meglertjenester anbefaler vi at du tar direkte kontakt med en eiendomsmegler. Praksisen varierer stort, derfor vil du få mer håndfaste og riktige spørsmål av en megler.

Kontakt

3 + 14 =

Faq

Hva koster det å selge boligen min?
Kostnaden ved å selge en bolig vil variere fra bolig til bolig og fra de forskjellige megleren. Det kan derfor være lurt å få tilbud fra flere eiendomsmeglere, på denne måten sikrer du deg den beste prisen. Du er velkommen til å benytte deg av vårt skjema. Ved å enkelt fylle ut skjemaet vil du både spare tid og penger.
Hva er boligen min verdt?
Dersom du skal selge boligen din eller refinansiere lånet er du avhengig av å finne ut hva boligen din er verdt. For å finne ut hva boligen er verdt kan en eiendomsmegler hjelpe deg. Ta kontakt med flere, få dem på befaring og få en verdivurdering av hver enkelt. På denne måten vil du få en mer riktig verdi på din bolig.

Finn beste eiendomsmegler i Bergen

Ved å få tilbud fra flere eiendomsmeglere i Bergen, kan du enkelt sammenligne kompetanse, erfaring og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!