Om oss

Vi fra Eiendomsmeglere Bergen har som mål å kunne hjelpe privatpersoner med å ta gode valg vedrørende dere privatøkonomi. Derfor har vi lagd en tjeneste som hjelper deg med å innhente uforpliktende tilbud fra forskjellige eiendomsmeglere. Enten du trenger en verdivurdering eller skal selge boligen din er det lurt å få flere tilbud. Tjenesten vår er helt uforpliktende og gratis. Når du skal gjennom en slik prosess er det viktig at du får den beste megleren som også kjenner nabolaget ditt godt.

Hvordan fungerer det?

Med kun ett skjema får du tilbud fra flere meglere. Før du tar en endelig beslutning er det lurt at megleren kommer på befaring til boligen din. Da finner du enklere ut hvem du har god kjemi med. Deretter er det bare å sammenligne tilbud og velge det beste og billigste tilbudet.

Hvorfor velge oss?

Vi har gjort det enkelt! Skal du selge boligen din eller trenger en verdivurdering kan du få tilbud på dette via kun ett skjema. Innen 3 dager vil du motta tilbud fra de valgte meglerne. Da er det bare å sammenligne de ulike tilbudene og velge det beste. Det er ikke vits å betale mer enn man må.

Hvem er vi?

Vi fra Eiendomsmeglere Bergen ønsker å gjøre privatpersoner opplyst om boligsalg og med å spare penger. Dette er en prosess som man ikke befinner seg så ofte i, og handler om mye penger. Vi har derfor lagd en side, her skal du finne alt du trenger for å få en lettere prosess ved salg av boligen din. I tillegg til å samle informasjon, hjelper vi deg med å finne de beste prisene på meglere.

Finn beste eiendomsmegler i Bergen

Ved å få tilbud fra flere eiendomsmeglere i Bergen, kan du enkelt sammenligne kompetanse, erfaring og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!

Enkelt å selge med megler

Ved et boligsalg vil en eiendomsmegler være godt å ha for å få mest mulig ut av salget og få fortgang på prosessen. Men hvorfor er en megler en så god løsning som mange tyr til? Det er noen som velger bort bruk av megler fordi de ønsker å spare pengene en...

les mer

Maling før visning

Det er vanlig å benytte seg av en eiendomsmegler under boligsalg, men det er også en hel del du kan gjøre selv før du skal gjennomføre en visning. Her får du noen tips og triks på veien som gjør det hele mye enklere. Velg nøytrale farger på veggen...

les mer

Velge megler – kjemi er viktig

Hvorfor akkurat kjemi er viktig er det ikke alle som forstår. Tenk deg at dette er en person du skal samarbeid med under hele salgsprosessen, da er det lite smart å velge en du ikke fungerer godt sammen med selv om personen er rimeligere i pris. Kjemi gir...

les mer