Hvorfor akkurat kjemi er viktig er det ikke alle som forstår. Tenk deg at dette er en person du skal samarbeid med under hele salgsprosessen, da er det lite smart å velge en du ikke fungerer godt sammen med selv om personen er rimeligere i pris. Kjemi gir et godt samarbeid med en god dialog, der eiendomsmegleren blir en lagspiller som får fremmet boligen din på best mulig vis. Du bør også kunne føle deg komfortable nok til å spørre om råd eller diverse spørsmål du sitter med – heller ett for mye enn ett for lite. Eiendomsmegleren er der for å hjelpe akkurat deg!

Videre vil god kjemi være et tegn på at denne personen også vil kunne bli godt likt av de som kommer på visning. Eiendomsmegling handler mye om å se de potensielle kjøpernes ønsker, altså er det å være omgjengelig, sosial og en menneskekjenner gode kvaliteter du bør se etter når du leter etter din megler. Det er heller ikke til å legge skjul på at man oftere kjøper noe fra personer man liker. Med en god eiendomsmegler øker du sjansene for et raskt og godt salg med mange interesserte på budrunden.

Du bestemmer

Du bestemmer hvilket firma du skal velge og hvilken eiendomsmegler du går for. Om du ønsker å gå ut ifra pris, kjemi eller å velge en megler i blinde er altså helt opp til deg. Når det er sagt så anbefales det å gjennomføre noen testvisninger og gå for en kombinasjon av både pris og kjemi. Lykke til!